Programok

Programok

Színpadi programok:

50  perces, élő zenés, interaktív nagy bábos előadás.

Répa Úr és unokája Lóci boldogan utazgatnak a Répa Mobilban, azonban az egyszer csak váratlanul lerobban…. Számos kalandot élhetünk át minden alkalommal, a gyerekek most az első részben az elhízott Liba család történetét keresztül az 5 legfontosabb egészséges életmód tanáccsal ismerkedhetnek meg.

Répa Úrnak nincs könnyű dolga, a gonosz Borzaváry Borz folyton útját állja! Ám a szemfüles kis Lóci ügyesen mindent kiderít a gyerekek segítségével.

Izgalmas kalandok, rengeteg közös játék, fülbemászó zene, éneklés és látványos-trükkös kísérletek várnak a gyerekekre! Persze a gonosz Borz pórul jár, a Liba család megmenekül és Répa Úr is meg tudja javítani a zöldséghajtásos kocsit, így Lócival indulhatnak is tovább, a többi rejtély megoldásának megtalálására!

Zenés, interaktív mese kvíz várja a gyerekeket Minion óriásbábokkal, fotózási lehetőséggel. Időtartam: 35 perc Előadó: 3 fő

László nagy feladatot kap a nagymamucikájától:

elérkezett az idő, hogy feleséget találjon magának. Ám ez feladat nem is olyan egyszerű, mint azt ő elsőre gondolta. Útközben találkozik kapucni ficni-fecni-pacni urasággal; egy aranyos, kedves, jámbor természetű kiscsukával (vagy kiskutyával?); egy cumis képű paradicsompofával, és nem várt nehézségekbe ütközik. Ajánljuk minden gyereknek és gyermeklelkű felnőttnek, aki szeret mulatni. Vitéz László történetekből kiindulva, a hagyományokhoz hűen, de mégis új megközelítésben láthatják a híres, palacsintasütős, vörös sipkás kispajtást.

Bábjáték 3-12 éves gyerekeknek. Előadás hossza: 40 perc

A zenekar üde színfolt a magyar gyermekzenei palettán. Pálfi Kriszta énekesnő versei, varázslatos hangja és személyisége kicsiket és nagyokat egyaránt elbűvöl. A dalok mondanivalója, az egyedi stílus és a magávalragadó színpadi produkció teszi különlegessé és emlékezetessé az együttest.

Egész napos programjaink:

Tejbegríz bár, tejbe-kvíz, ugráló várak, matricagyűjtés a Tejúton, bungee, gyerekjátszó-tipegő, logikai játszóház, nyárváró kézműves foglalkozás, arcfestés, csillámtetoválás, pónilovagolás.